Honlapkészítés referenciák

Honlapkészítés referenciák Ingyen szerepjáték Élelmiszer kereskedelem Esküvői szalvéta Cserna Sándor vers és fotó oldala Motoros jogosítvány Puffancs.hu - Szabó Pékség 4 évszak vendégház

Az itt látható weboldalakat minden esetben a megrendelők kéréseinek maximális figyelembe vételével készítettük el. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a feladatok többnyire eltérőek. Van, ahol a design, van ahol a funkciók gazdagsága és van, ahol a keresőmarketing volt a legfőbb szempont. (Illetve ezek vegyesen...) Több weboldal a megrendelők által lett szerkesztve, hála az egyszerű kezelésnek. (Ezek az úgynevezett tartalomkezelő rendszerek, vagy röviden CMS-ek.)

Rólunk mondták:

"Jobban tetszik az elképzelése mint ahogy azt papírra vetettem. Megindul az ember kreatív fantáziája. A mellékelt kép-galériától szintúgy."
Ávár László
"Pár gondolat az ajánlatokról:
Összesen 10 cégnek küldtem ajánlatkérőt a kivitelezésre, amire egy hét alatt mindössze 4 választ kaptam, az Önökével együtt. Ebből az egyik kivitelező egyértelműen nem tudta vállalni a feladatot.
A fennmaradó három ajánlat közül kettő maradt versenyben az egyik az Önöké, akik nem értették félre, azaz megértették, mit szeretnénk.
A két ajánlat közül összességében az Önöké volt jobb, mert a számunkra kedvező megoldást kereste..."
Bölkény János

Példa weboldalak:

Tőzsde játék
HunlandFood
Négy évszak apartman vendégház
Cserna Sándor vers és fotó oldala
Motoros jogosítvány
Pékáru: hamburger, kifli, zsömle, pizzalap, egyéb büféáru
Sóskút 2000 Társaság
Pixelháború - A hatékony online hirdetési módszer.
Esküvői szalvéta, vacsorakártya

Jelenleg futó legnagyobb projektünk

A mitrill.hu egy ingyenes online szerepjáték, ami többkarakteres, letöltés nélkül, böngészőben működik. Fejlett csaták jellemzik ezt a körökre osztott, kiváló játékot. Regisztráljon most vagy lépjen be a mitrill.hu varázslatos világába!

Ingyen szerepjáték

IntraNet, belső hálózati fejlesztések

Belső hálózati fejlesztésekAz intranet belső hálózati programot jelent, ezért ezek a fejlesztések soha nem kerülnek fel az internetre.

Intranetes ügyfeleink között olyan neves cégek találhatóak meg, mint a Chinoin/Sanofi-Aventis, az Alcoa-Köfém vagy a Dunaferr.

Természetesen éppoly szívesen dolgozunk kis és közepes vállalkozásoknak, magánszemélyeknek is, mint részvénytársaságoknak.

Ha a JELINFO iránt érdeklődik, kérem kattintson ide!